Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se orsaken till...


se Djävulens...

Se
hur Djävulens fingertoppar fingrar
trevar över hela jorden
i varje vrå, varje
skryms-
le
efter pulserande liv

att, med en finger-
knäpp, förvandl-
a

till en död
slant

Djävulens emblem!




Fri vers av forskaren
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 18:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Läs boken
\"Från Helvetets
brevskola\" av
C.S.Lewis, där
lär man sig hur
MR D! arbetar!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

forskaren