Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utplåning av mänsklighet


Rwanda

Rwanda
brinnande bokstäver
askan begraver
alla språk
ordlös
står människan
ylande mot fullmånen




Fri vers av forskaren
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 18:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode Gud!
Hemska saker
som sker,
och görs...
2007-12-15

  charlotte hedendahl
Den här är verkligen mycket bra!!
2007-12-11

    Issand. VIP
älskar denna
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

forskaren