Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"I grunden så tänker man på sig själv i alla handlingar. \"


Jag lever inte på hatet. Men jag lever på hatet mot hatet. Det känns lättast att leva på hatet.,

Vill gärna omforma det dåliga till något bra.

Att man inte kan få det man vill ha av en person kan kännas mer egoistiskt.
Saknar den äkta sanna lyckan av att kunna få chansen att älska en annan människa...

En förälskelse är som en berusning och en verklighetsflykt.
Jag handlar bortom allt förnuft.
Jag blir oemottaglig för alla kloka argument.
Jag vägrar att se verkligheten.
Glömmer bort alla viktiga ting jag borde göra & ska ha gjort. ,
Jag vill bara ligga i sängen,titta på varandra som två fåntrattar...


Åhh. Underbart. Är kort. Men...också har en förälskelse en baksmälla,
när allt är över när man är ensam igen...
Jag riktigt hatar att ....
laga mat ensam.
Äta ensam,
bada badkar ensam.
Promenera ensam,
se på filmer ensam.
Handla ensam..
skratta ensam..
att vara ensam....


Ingen människa känner sig mer förtvivlad och övergiven
än den som mitt i natten får ångest och inte har en varm, mjuk len kropp bredvid sig. Som tröstar i nattens mörker.
som håller om ,klappar på håret i timmar..
Tills man lugnt kan somna i Hans trygga famn?



När jag är ensam och ångestfylld är jag rädd.
Helt absurt.

blir en liten, Blir även så förbannad på mig själv!

Jag är så trött på att känna så här.

Jag älskar världen, när den älskar Mig..





Fri vers av MotherBitch
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-12 04:09



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vilken fantantisk text du förmedlar här gillar den skarpt
då säger allt som verkligen är viktigt den där förälskelsen vad den kan göra en dum ibland
Alla vi behöver nån att värma sig emot nån som tröstar

Kram Anna-Karin
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch