Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möt dig


möta

att simma djupare än djupet
att möta
nästan
i sig...

man borde böja knä
och omfamna
varje andetag...




Fri vers av forskaren
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-12-12 04:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Väl skrivet
och drivet
om livet
det gäller
att ta:
Klivet!!!
2007-12-15

  Michaela Dutius
\"man borde böja knä
och omfamna
varje andetag...\"

Underbart uttryckt - precis som resten!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

forskaren