Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögon i poesi


ögon

hoppfulla ögon på slumbarn
är likt lysande poem

sällsynta




Fri vers av forskaren
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 04:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
De rara
så underbara
hur skulle det
vara, om vi i
fortsättningen,
flera skulle:
HJÄLPA OCH
KLARA!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

forskaren