Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Allt jag vill ha

 

 

det var framtidens första dag
då jag träffade dig
jag svävade på moln
livet var en dans på rosor
och allt jag ville ha
var du

nu om natten
så känns min lilla säng så stor
för den är så tom och kyligt utan dig
och ingen kan ta din plats

jag vet att det är himlen
som gör så att havet blir blått
och jag vet att det är kärleken i ditt hjärta
som får mig att vilja stanna kvar

och idag är det existensens sista dag
och allt jag vill ha
är du

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 602 gånger
Publicerad 2007-12-12 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP