Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en lektion - du har lärt dig den när du dör...

 

i mig finns ett dig
av speglat, väl kommet
igen kännt
smekt

leende sett

av dig formas ett mig
i närhet av allt som är oss nära
och just genom det
som är oss

slår vi försiktigt rot
hittar näring för oss båda

att växa i


utanför oss finns ett vi
som vet
hur man älskar
läng tar unison hel het

när det som är vi
finner nyckeln in till
allt det här innanför
oss båda

renas våra trasiga själar
själv läker av denna
makalösa inre healing
vi alla äger

jag

du

alla de där
som står utanför
som pressar sina sorgsna ansikten
mot kall ruta
önskar inget hellre

än att få komma innanför
bli ett du, eller en jag
växa samman
med sig själva

med någon

de kladdiga fingeravtrycken
på glaset avslöjar
deras längtan

när de betraktar vårt oss
känner av mig
avundas dig

önskar ett vi

längtar

oss

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-15 19:58



Bookmark and Share


    tramp
fin text
jag kom på mig själv en gång med att betrakta omgivningen och livet genom ett urdrucket ölglas !!..kände igen mig i din text
applåd !
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol