en naiv" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en naiv


ETT EVIGT LÅN

 

 

 

 

Hur skall jag komma nära dig?

Inte nu, inte sen, bara för evigt

Vill se din själ förloras i min

Vill i ögonen dina andlöst se in

 

Något har gjort det nästan omöjligt

Inte jag, inte du, bara helt fel

Önskar du släppte det avskurna

Önskar löften aldrig blivit svurna

 

Ingen kan göra tystnaden så markant

Inte svår, inte lätt, bara så självklar

Tänker mig en kärlek i mystik

Tänker erotik utan fysik

 

Vaknar upp och drömmen den består

Inte sann, inte falsk, bara ständigt där

Vill veta om du också när den

Vill aldrig förlora den igen

 

Belägrad under hårda arméer

Inte yta, inte själ, bara inte du

Önskar att du lät vapnen falla

Önskar vi lät känslorna svalla

 

Låt oss byta något vi två

Inte saliv, inte tankar, bara våra hjärtan

Tänker mig ett utav rent guld

Tänker mig ett evigt lån utan skuld

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 09:00



Bookmark and Share


    Nattviol
\"Tänker mig ett utav rent guld

Tänker mig ett evigt lån utan skuld\"

gillar slutraderna mycket!
; )
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna