Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alla jäkla pedofiler där ute!!! Jag gillar inte att vara elak men ny statistik skrämmer mig och nu VILL jag vara elak!!


Till alla som läser...

Det är inte mycket jag kan skriva
för att få det låta rätt
Inte mycket jag kan säga
för att du inte ska bli sårad

Jag vet inte varför jag bryr mig så mycket
det var ju ändå du som såra mig...
Men i alla fall, kan jag inte såra folk

Du kan inte dömma mig
säga vad som är fel
Inget du säger trycker ner mig
för jag står på egna ben

Jag är självsäker och stark
och behöver inte din arrogans
Din självsäkerhet gör mig äcklad
i all fall nu...

Alla blir visare med åldern
så som yngst är man mest utsatt
Du utnytja min naivitet för din egen skull
Och du struntade i att jag var för ung

Jag gillar inte att svära
och kan inte vara elak mot någon
Men det var ett tag sedan
så nu...

Hoppas du dör långsamt och plågsamt
med dina offers samlande lidande
Och hoppas att du aldrig får ro

Jag önskar dig det värsta i livet
och efter...
och till avslutning
Njut av ditt hemsk kortvariga liv!!!




Övriga genrer av Sikska
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-12-12 12:54



Bookmark and Share


  Hermonius
Skönt att få ur sig sådana känslor eller hur? Håller med dig, förstår inte hur sådana människor kan leva med sig själva..

Ha det bra!

/herman
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska