Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylt

Det är så skönt att möta
tyckasyndomet i dina ögon
att jag inte vill bli frisk just nu
och faktum är att jag halleluja
verkar dömd till en evig förkylning
så du får älska mig varsamt
medan jag tar emot dig utan varken ord, doft eller smak
med din oändliga ömhet lindad runt halsen




Övriga genrer av katiana
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana