Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så leker hoppet

Så leker hoppet
med mitt hår

låter fingrar stanna
vid nacken
strykande långsamt
lugnet tillbaka

och gråtklumpen
nu som en

ihopkurad katt
där du brukar vila

så kommer då kraften

till mina läppar

en bön
för dig älskling

och en dag till
av lugn




Fri vers av katiana
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 20:02



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Vackert bedjande.
2008-08-03

  friheten
Vacker dikt!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana