Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar


Det

gör ont


där

orden

slutar


där kroppar

vill

ända

fram



när

bara kärlek finns








Fri vers av katiana
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-15 23:55



Bookmark and Share


  camillala
så sant!
bra text
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana