Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så galen



Kanske har jag sett

för många filmer

där försmådda kvinnor

kokat kaniner

och händer

gungat vaggor


Kanske har jag läst

för många böcker

om giftiga drinkar

och om kalla lik

i fel sängar

vid fel tidpunkter


Kanske är det så

enkelt



tänker jag

innan jag går in

i min trädgård

min lycka

min kärlek

mitt tempel

mitt så


grönskande växthus








Fri vers av katiana
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 23:49



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Bra skrivet!
Vissa har det ...andra inte...
...man undrar...
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana