Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I smuts


Så djävulskt

djävla

fult

har väl aldrig

kärleken dött

en död
förut


i smuts


ur skal



i kropp


en jordisk resa
utan

hopp




rabbla din förståelse

som
inget ser


bjud på din förlåtelse

som
inget ger


kom tårar
gör det

släck

mig först



sedan tyst



den dag

gud glömde

oss



är här




Fri vers av katiana
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana