Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddare




Så blev

jag


en av er


Riddarna

runt

bordet


ni som

sover


med det ena ögat


öppet


och handen





svärdet




alltid

beredda


på att


kapitulera


inför den största


synden


av alla


den


att aldrig


kunna

vila


aldrig


falla




så lovar

vi


varandra


en för alla



alla för

en


Så rustning på

för den


svåra färden



hem







Fri vers av katiana
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana