Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min catwalk

Min catwalk
över ditt helvete
din blanka
ångest
mot mina
glasskor
mitt leende
utsmetat över
kroppen
som bär mig
fast du fallit

dina löften
nu i hallen
fyller väskor
av åtta månars drömmar
min kärlek
mot dina tankar

tillbaka
kommer jag
aldrig






Fri vers av katiana
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-03 23:26



Bookmark and Share


  Rude Billy
FUllständigt fantastiskt!
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Det blixtrar, glänser och gnistrar om denna dikt.
Bravo!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana