Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återleendet


Äntligen vännen!


Ditt leende

sjunger mig



hela vägen

hem




Fri vers av katiana
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 16:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enormt!
Din poesi är fullt i klass med ditt namn.
2008-08-04

    Jojjan
Fiiiint :)
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana