Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var?


höstlöven prasslar

höstlöven prasslar

du och jag
hand i hand

där du inte är

överallt




Fri vers av forskaren
Läst 555 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-12 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

forskaren