Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oavlåtligt söka


poeten

oavlåtligt söker han
Ordet
fjärilen
som klipper med vingarna
i skuggan av akacians tunnaste löv

sällan ser han
annat än lövets oroliga skugga




Fri vers av forskaren
Läst 371 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-12 19:09



Bookmark and Share


    Issand. VIP
sökasöka
smart och vackert där
bara skuggan..
2007-12-14

  Jorska
Kittlande rader som manar till eftertanke.
Visst är det lätt att stirra sig blind på \"fel\" saker.

Mycket vacker text!
2007-12-14

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen- det var du värd med denna fina text
2007-12-14

  © anakreon VIP
Välfångad bild av
det svårfångade...
Carl-Erik
2007-12-14

    Felix Knutsson
En vacker bild om vår oförmåga att se annat än skuggbilderna på grottans väggar eller under akaciaträdet.
2007-12-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord finns i hög,
men att hitta
ett, som dög,
då var det väl
det, som till
Dig. flög...
2007-12-14

  _Mian_
Alldeles förträfflig i språk, form och mening.
2007-12-12

    tramp
fin text som på darrande sätt beskriver sökandet
2007-12-12

    Nattviol
ordet flyktar ständigt!

till gagn
och till frustration...

fin
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

forskaren