Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Glöm världen utanför

 

 

 

om du stängde dörren
så kunde den här natten vara förevigt
låt oss lämna solen stängd utanför
och skåla för evigheten
tillsammans

alla människor där ute
de dansar och har det kul
och det fanns en tid
då jag ville vara där


men så en dag
så fann jag dig
och om du stänger dörren i natt
så behöver jag aldrig se dagen igen
jag vill bara att natten med dig
ska vara i en evighet eller två

där ute i natten
finns tågrälsen som kör sina ensamma tåg genom stan
en stad med mörka krogar
berusade människor
och gatorna är fyllda med skinande cadillacs
det är fest
men jag vill bara vara hos dig

så älskling
stäng dörren
ligg här med mig

och låt oss bara glömma världen utanför

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 22:12



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
Hur bra som helst! Jag ser verkligen staden framför mig och hur någon verkligen stänger ute världen, solljuset, Bra skrivet!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP