Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dinosaurievatten

 

 

några rena sekunder
av väteatomer

en leende ångas
kondens

imman

som
stegras
mot kall ruta

våra suddiga konturer

kan anas

som svävande
gestalter

likt dimhöljda väsens
glädjefulla gemenskap

dansande

på en sommaräng
en arla augustimorgon

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol