Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömlig kärlek vid första ögonkastet


Så stod vi där som två stollar i en saga
sa inte mycket, inte mycket alls.

Du tog inte min hand som jag hoppats men
du tog så mycket mer än det!

Trodde aldrig det kunde kännas så här vackert
nu när jag äntligen vet vad kärlek är.

Du har givit mig insikten i mig själv och framtiden
ta aldrig ifrån mig din kärlek och värme

Jag lovar att mina andetag sakta andas för dig
varje sekund, varje minut, varje timma!

Du har tagit en bit av mig
som du bär med dig dag som natt

Mitt hjärta och den där oförglömliga känslan
i kärlek vid första ögonkastet för dig!

<3




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart