Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i allt



Människor springer
åt alla håll,
de knuffas
och de trängs
i jakten på tid.
Mitt i allt
står jag,
en ensam själ,
trängd från alla håll,
puttad på,
bara ivägen.
Jag önskar jag slapp
känna mig liten.




Fri vers av Anna H
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-03-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H