Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tärndroppar

 

flackar hungrigt---------------------ryschor

gåendes------------------------------blande bländvit

på en rad av törn-------------------och jag tänkte

 

svultna ögon------------------------vidfalls midmakt

står bakom--------------------------skar

samhetens hörn------------------- att nå

 

rappljus-----------------------------körsbärslinnen

glimmrar----------------------------går i flå

 

bankbankförbi---------------------att säga adjö är fall

 

-

 

ett tåg piskar sig fram---------- ståndet i hall

ett råg

välter

 

svälter sig framlänges----------Valt viktigt ur eheten

med vidöppen mun-------------flätad flöjt guldgul immer

 

en klack trycker sig------------vande sig långsamt
ner genom kind----------------genom Lucias skimmer

 

ett avtryck smälter sig-------skavd skevd bottenlöst skydd
ur morgonvind

 

-

 

ovala toner--------------kattbiten frostälskad ängelens brydd
kläder sig--------------------hudvit åskad strimmad påskad

ur en stum---------------------piskad rispad röd förfallen

frontalogi

 

pepparkakshus-------------frälskad ratad okynnes hatad

brinner sig------------------------steget stack stigande

 

upp igen-------------------------------ur ljuset

------------------------------------------nigande

 

 

 

------------------------------------


 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-13 11:25



Bookmark and Share


  lilla t
Vad kul...måste läsas om och om igen...
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#