Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem hade jag varit då?

Om jag inte hade haft återkommande depressioner

en psykos

1 missfall

2 aborter

bröstcancer

kronisk värk i kroppen

självmord i släkten

mag och tarm problem

tinnitus

ljudkänslighet

livsleda

vem hade jag varit då?

Mindre erfaren...ja

mera lycklig...Vet ej

mindre vis ...ja

javisst är jag vis

men till vilka pris då?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-12-13 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan