Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeverksamhet

Förkastad tystnad
simmar som tankar i sjön
sönderslagna i ringar




Fri vers av Zekehl
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 10:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
många färger här
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl