Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt 7:e julkort tillägnas Förenta Nationerna, denna tämligen tandlösa, men ändå \"välvilliga\" organisation .


GOD JUL, FÖRENTA NATIONERNA (FN) !!

God Jul FN
konstigt att Du lever än
För motvinden är ju nästan för stark
Du tappar ständigt mark

God Jul FN
Du tittar mest på
när krigen förstör
bara observera då
när folken varann förgör

God Jul FN
Stormakternas cirkus
De små länderna protesterar
men Du är de Storas hus
de Små förgäves obstruerar

God Jul FN
Du måste byggas om
ett hus för alla bli
rättvisan kan tryggas om
Du på de Stora får pli

God Jul FN
Ett land en röst
Borde självklart va
då blev mycket löst
kunde bli riktigt bra.........






Fri vers av Mats Henricson
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-14 10:11



Bookmark and Share


  aol
SUVERÄNT SANT BRAVO SANT DU ÄR INTE RÄDD ATT STICKA UT
HAKAN BRA
2007-12-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst helt visst
först, som sist
det, är ju, en brist
att de inte, klarar
en brist, de har
vårt förtroende,
helt mist... Det
är ju bara, för trist...
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska