Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt till den kvinna som , en gång, födde mej....


Till min mor

Kära mor
En liten hymn till Dig
Kära mor
Du formade ju mig
Kära mor
lugn och klok och sund
Kära mor
förvaltar väl allt pund
Kära mor
sjunger än så skönt
Kära mor
äter ofta grönt
Kära mor
berest och belevad
Kära mor
alltid god och glad
Kära mor
ett stöd för oss söner
alltid hört på våra böner
Kära mor
alltid där för oss
vi vill ej dra oss loss
för vi behöver Dig
tryggt för även stora mig........





Fri vers av Mats Henricson
Läst 556 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-14 14:09



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En härligt ,fin hyllning till din mamma!
2007-12-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mödrar rara
utan dom, man
undrar bara,
hur skall man,
utan dom, sig
klara...
2007-12-14

  bo.rackson
Min kärlek till min mor har ökat genom ären...snart tänker hon lämna mig...
M.
2007-12-14

    CaMillA
Mamma är nog det svåratse jobbet i världen å ändå gör de det så bra :) Fin fyllning till mor din hon blir nog rörd!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska