Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte vacker


Natten har svept in
under mitt täcke
jag kryper ihop
för att samla värme
om mitt avskalade hjärta
det är kallt
månen skriker över
hustaken
känslan skär som
ett vässat knivblad
mot ett alldeles för tunt pappersark
du förstår ingenting
ingenting har du någonsin förstått

jag kallar dig idiot
för att du aldrig någonsin heller
kommer förstå
du kallar mig vacker
men älskling,
du har aldrig sett min insida.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 548 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-14 22:44



Bookmark and Share


    Trast
Och är din insida inte vacker?
2007-12-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande, vackert och lite vemodigt..Men bra skrivet!/B
2007-12-15

  Louise. J
Hela texten är verkligen underbar. Du har verkligen lyckas. Dom tre sista raderna satte verkligen \"kroken på spiken\". Verkligen bra skrivet! Applåd..
2007-12-14

    CaMillA
Åhh så sann! Jag älskar den här texten... Det är många som ser det yttre utan att reflektera över det som verkligen räknas... det man har i hjärtat! Den bästa komplimangen man kan få handlar ju faktiskt om det man har där inne.. Hur det än är så är det ju bara det som består lika vackert hela livet!:)
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin