Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmågan att inte kunna skriva poesi


Jag har förlorat förmågan att skriva,
eller har jag just insett att jag aldrig ägt den.

?




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 17:38



Bookmark and Share


  octobertragedy
larz har fel, alla äger inte förmågan att skriva poesi. men du gör det.
2008-06-22

    Nicklas VIP
Du har en hjärna och ett hjärta, tankar och känslor.
Och så länge du har det, så har du poesin inom dig, och skriva det kan du av det jag har sett!

Ibland hamnar man i en torka..
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Alla äger den.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin