Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför varför varför


Lär mig älska
med hela hjärtat
omslut mina skuldror
med dina vingar
sjung
sjung
sjung
mig hel
andas
mig stark
genom själen
låt mig falla fritt
mot asfalten
låt blommorna
fånga mig
till himmelen.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin