Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plantera om min själ

du rycker ut min
ryggrad
kota för kota
uppifrån och ner
du rensar min själ
likt en fisk
som just blivit fångad
dödad,
förtärd.
Jag sprattlar
försöker komma loss
ingen hör,
ingen ser
mitt skrik i
den tomma kalla natten
ensamheten
har lagt sig
inuti mitt huvud

jag är lämnad ensam
ensam
för att stilla avsluta
mina tunga andetag.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin