Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hoppa mellan vita och svarta rutor


Jag räknar bladen som om de kunde avgöra
Framtiden med dig
Känslan smakar förlorat men bladen säger inte
Nej
Till kärlek och dig
Jag hoppar över alla A brunnar och letar efter K
För K står för Kärlek och A för Abort
Vem vill abortera något som Kärlek ur kroppen
Som skapats av två?
K står för Kärlek
Men också för Kaos.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin