Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
corazón apenado


Soledad

Ingen kommer nära

fast jag så gärna vill

infierno





Fasaderna byggs på

när jag vill visa mitt inre

infierno





Överdriven självständighet

fast jag vill dela allt

me destino soledad











Fri vers av Flöde
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 23:12



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Ensamheten kan vara ett helvete, jag håller med dig, men är ensamheten ditt öde????
2008-01-07

    Brell
Hjärtats vilja och röst, ödets vägar , sviktande mod.

Hemskt att leva i/med.
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde