Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alkohol


Hjärter till klöver

Hur svårt kan det vara

hur långt kan det skrida



Big Bang var också knallrädd
för mörkret var intakt



Du sa som det var och gjorde det svårt
att anamma tesen som sabbade vårt
eventuella samkväm längre än kort
här, nu, jag, du
- det fanns ett kort
ett möjligt kort!


med röda sidan uppåt
fast spader knekt han vann
med svarta vändan fäktad
hoppet om en... (man)



Hur svårt kan det vara

hur långt vill du gå

Hur vild vill jag vara

när fängslet är på



given är given



hjärter är
klöver
spader får spader
ruter blir långt
klövret blir sövet



....självet så kort













Fri vers av Poetnissa
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa