Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
politiskt poem


pengar eller livet

varje politiskt poem är en STEN

slungad

stenen meningen

komprimerad




Fri vers av forskaren
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 17:39



Bookmark and Share


    *Zenobia*
både pengar och liv är beroende av den politik som förs....

och däremellan finns poesin som en kraft....för eller emot... en del hänger på utan att ta ståndpunkt själva...

men poesins stenar är av annat slag än de stenar som kastas av demonstranter i syfte att skada fysiskt eller vandalisera....

när argumenten tryter kastar vissa stenar...gjorda av granit...
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

forskaren