Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bob hansson & jag


Har inte varit ute på flera dagar
rör mig i skyddet av mörkret
förköpt mig på poesi
Bob hansson
kör solen kör!

Sitter & dricker svart kaffe
medan dagen långsamt flyr
mellan raderna på mina
ihopklistrade böcker

Har inte varit ute på flera dagar
rör mig i skyddet av mörkret
förköpt mig på poesi
Bob hansson
kör solen kör!




Fri vers av Neal
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-12-16 14:50



Bookmark and Share


  Kim VIP
Läser Bob Hanssons Gunnar nu o hörde honom prata på Akademibokh, borde finnas fler män som honom så det räcker till alla oss kvinnor!!!!
Härligt!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal