Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten kom för att stanna mellan dina kluvna vingar


inatt
hörde jag tystnaden
slå i
ditt bröst




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 15:17



Bookmark and Share


  octobertragedy
åh vilken härlig!
2007-12-16

  Louise. J
Åh, vackert!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin