Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern kärlek II


Kärleken på internet
För att de ska kännas rätt
Har man på tangentbord
Comtrol-alt-delete
Man har som reset

Och vad betyder enter
När stämningen som spänt är
I elektronisk skärm-yt-sling
Som tur, det finns ett escape
Som ett slaga sista hjälp

Och om strömmen nu kommer rätt
På denna data lina
Så byggs det upp en pina
Man ville ju denna träffa
Innan kärlekens hunger blir mätt




Fri vers av LassO
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-12-16 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO