Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppenhet


drakar

för de seende
och gränsgångarna
ligger drakarna
riggade
vid skalla

odens
korpar
seglar hög
över mönsters berg

tordönen
över horisonten
varnar
för regn

bron stiger uppåt
färgar himmlen
och djuren
kvider

genom dimman
plånas
verkligheten
till ett nytt vara

gränsgångarna
gapskrattar
åt datorernas
tidsålder

vad vet den
om tidens vibrationer
när allt
blivit såpoperor







Fri vers av tom boreland
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 17:02

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
\"genom dimman
plånas
verkligheten
till ett nytt vara\"
Wow...det var bra skrivet...
Gillar hela texten...men i synnerhet det stycket!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland