Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag sluter mina ögon

När jag blundar, är jag den jag vill vara
När jag sluter mina ögon, är jag fantastisk

Alla problem är som bortblåsta
När jag sluter mina ögon

Jag får allt jag önskar
När jag sluter mina ögon

Jag är modig, jag är stark
När jag sluter mina ögon

Men när jag öppnar dem igen, ser jag verkligheten
Jag är inte den jag vill vara

Allt rinner ur mina händer
Tårarna faller

Jag sluter mina ögon igen




Fri vers av Dammad
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dammad
Dammad