Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden Självförakt

Rakbladet delar den sköra huden
Smärtan i armen tar över den i hjärtat
Blodet sipprar ut,
likt floder av självhat,
äntligen frisläppt, äntligen lättat

Hon blöder en flod av självförakt, och sedan är det över,
sedan är hon klar
Såren straffar henne för hennes fel och brister,
de påminner henne om vart hon ska stå,
vad hon är värd

Det rinnande blodet försäkrar henne om att hennes hjärta fortfarande pumpar
Aldrig har hon känt sig så levande




Fri vers av Dammad
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 18:37



Bookmark and Share


  agneta pichler
skulle vilja skriva..
att din text berör..
att känslan är den rätta..
men får man detta..
detta nattsvart tunga helvete..
får man lov.. och komentera..
säga.. - vad bra skrivet..

när man egentligen hoppas..
att ingen.. någonsin.. behöver gå igenom
denna typ.. av kropps bestraffning..
som ändock är.. att ej förglömma
en sekunds.. av själens njutning..
då den inre smärtan..
blir som bortblåst..
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dammad
Dammad