Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på andra sidan sängen


tysta ord
förstör nattens
lugn,
vi andas
inte längre varandra




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 19:28



Bookmark and Share


  emilf77
fin och rakt på.

inga fler ord kan förklara det bättre
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin