Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtande visa

Så får jag aldrig säga
det vackraste jag vet;
- Du skall alltid äga
mig i evighet.

Så får jag aldrig röra
din kind, din hand.
- Du skall alltid höra
till mina drömmars land.

Som bölja följer bölja;
som vinden i ditt hår;
- skall jag alltid följa
med längtan i ditt spår.

Så får du aldrig lära
det vackraste jag vet.
- Du är mig alltid nära.
Nu - i evighet.




Fri vers av Erik L
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-16 20:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ännu en underbart vacker om än vemodig dikt/visa av dig att njuta
2008-01-09

  Maria Zena Viklund
underbart alstrat!
2007-12-19

    snöö
Vacker vemodsfyld kärleksdikt. Känslan strålar om orden. Fint!
2007-12-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Stillsamt vemodsvackert! Applåd
2007-12-16

    JJ VIP
En fin hyllning och dikt! \"Som bölja följer bölja\" tycker jag var en riktigt fin rad! Mvh. JJ.
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L