Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det åttonde julkortet tillägnas ALLA ENSAMSTÅENDE SMÅBARNSPAPPOR ,jag är ju en av dem... (Fullt medveten om att SMÅBARNSMAMMORNA HAR ,MINST,LIKA JOBBIGT,men jag vet ju bara hur papporna har det...)


God Jul alla Solopappor !

Att va ensam pappa
är en speciell sits
En brant trappa
en riktigt knölig brits

Dubbla jobb varenda dag
problemen kommer, slag i slag
men vi måste lösa knutarna
annars kommer \"socialsnutarna\"

Och mina små
ofta illa må
de saknar sin mor
som sin väg for..

Hur jag än förklarar
hur jag än svarar
så blir det fel
man blir aldrig hel...

Utan mamma, tomt det är
bara pappa är ju här
fast barnen har honom kär
saknaden i dom skär...

Kanske , en dag
en \"låtsasmamma\" dyker upp
blir aldrig samma sak
kommer att synas under lupp

Men livet ska fortsätta
det måste ju det
Man måste uträtta
allt i vardagen

Snart så är det jul
då mamma träffar barnen
blir en lite konstig jul
får ju hålla masken..................





Fri vers av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-17 09:02



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
hur är det möjligt att lämna sina barn? att helt enkelt välja bort dem. jag tänker och känner men...nä, det går inte att fatta!
2008-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
OHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!
Läste detta först nu, D*U!
Inte lätt, ensam stå...
Dina ord rör och berör... SÅ!!!
2008-01-07

  aol
suveränt hjärt träffade blev berörd
2007-12-23

  Lyckohäxan Enediel
Det var fint skrivet :) Verkligen fullt av insikter och tankar. Det är nog aldrig lätt att vara solopappa...eller solomamma...eller att vara förälder alls för den delen.
Ja god jul alla solopappor! :) Eftersom att det var dem det handlade om nu :)
2007-12-17

  charlotte hedendahl
Fint och självutlämnande skrivet!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska