Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är inte alltid okompliserad.... Men min är alltid villkorslös....


När ska du förstå?

Oro.

DU tror inte att jag älskar dig.

Svek.

Det var någonting som DU gjorde

i rädsla för att inte bli sviken först.

Oro.

Nu tror du att jag ska hämnas dig...

Maktlöshet.

Varför kan du inte förstå att just DU är älskad av mig???

Jag skulle aldrig lämna dig.

Jag skulle aldrig svika dig.

Jag vill inte ens ge dig din oro....

Min kärlek till dig har hela tiden vart villkorslös.....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 13:43



Bookmark and Share


  ia VIP
ärligt rakt och utan krav
det är villkorslös kärlek
det är vad just detta handlar om

du förmedlar det naket och ärligt
kanon
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25