Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik

Det som fyller mitt inre
det som får min hud att knottras
mina ögon att tåras av glädje
Det som ger mig mitt bredaste leende
det som ger mig mitt gladaste skratt
som gör att jag ser fram emot morgondagen


Det som gör mig till den rikaste
Det är mina underbara vänner




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-17 14:45



Bookmark and Share


  Patrick K
verkligen fint!!
2007-12-18

    Lindizz
Mycket fint skrivet, kanon!
2007-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Det finns värden som inte kan taxeras i klingande valuta.
2007-12-18

  Lyckohäxan Enediel
Åh riktiga vänner är små underbara skatter! Väldigt fint skrivet om den rikedom man har utan pengar :)
2007-12-17

    eva m h
Riktiga vänner är en rikedom! Grattis!
2007-12-17

  Bjarne Nordbö
Det är därför det är så viktigt att vara rädd om de man har. Och vara noga med vilka man väljer.
2007-12-17

  Maria Zena Viklund
då är man rik!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen