Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


En vecka kvar till Julafton och allt jag vill ha är..

 

 

 

bara en vecka kvar nu
tills alla barnen vaknar
gnuggar sömnen ur ögonen
springer fram till julstrumpan
för att se vad tomten har lagt där i

en vecka kvar
tills den där dagen
som är fylld av magi är här
eller ja
den var fylld av magi när man var barn iallafall

i år
så känns det tomt
trots julpyntade julgranar
julklappar och ljus
trots att man får ta från det undre lagret
i aladdin asken
så har glädjen flytt sin kos

men man får sätta på sig masken
sitta och le
vara social vid julbordet
trots att man bara vill gå därifrån

på radion hör jag julsånger spelas
lite stämning blir det iallafall

det händer att jag tar ton
och sjunger med

"All I want for Christmas...

... Is you."

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 21:30



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
inspirerande
2007-12-19

  Matilda Linnéa Tinér
du får in all jul
i sina egna ord.
sen att ämnet är vanligt
är något jag stör mig på
men det är jag.
fint framfört!
2007-12-18

    ~maria~
Har också så många gånger gått och sjungt på den sången och önskat att den önskan ska gå i uppfyllelse men man får inte alltid vad man önskar tyvärr..bra skrivet, om hur glädjen kan försvinna för att saknaden och sorgen har tagit en i sin famn.Vi sitter i samma båt du och jag, fast lite julstämmning kan jag allt känna för trots att den männsikan man önskar ska tycka om en mest av alla så finns det många andra männsikor som tycker om och bryr sig om en och det får man aldrig glömma hur svårt det än är.

kram
2007-12-17

    havsutsikt
Väldigt finstämd dikt
jag gillade den mycket;)
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP