Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Omfamning

 

närheten smälte mig
att vara nära
dig, din andning
ditt leende
klara blick
lugn

som om din själ
omfamnade min själ
med hull och hår
lät du mig sjunka in
du smekte mig
genom att vara
mig så nära

låta mig
komma
just så nära
att det gjorde ont

du slickade
min kropps hud, mina sår
kysste mina ärr
och kanter av sorg
med en självklarhet
jag aldrig tidigare
mött

så helande
så renande

så nära

när mitt jag smält bort
endast efterlämnat mitt skal
fnasor av levd hud

hämtade du ditt vackraste tyg
vävt med guld och koboltblå trådar
och varje liten droppe av mig
torkade du varsamt upp

sen höll du mig
som ett litet barn
resten av natten

nära

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-18 17:51



Bookmark and Share


    johanni
Så underbart vacker. Berör till tårar.
2008-03-19

  octobertragedy
ömhet i ord, du skriver fantastiskt och förmedlar något i allt jag läser, det är som om varje dikt ger just mig något, och visst hittar du ultimata uttryck... jag tänkte just citera något men det hade slutat med att jag tryckt in hela dikten. applåder! :)
2007-12-19

  aftermath
wow vilka heta rader fyllda med öm beröring
2007-12-18

    Damm
----den här är så fin att jag snart börjar gråta
2007-12-18

  Michaela Dutius
Underbart vacker- fylld av alla känslor, tacksamhet,smärta, förundran, glädje.....
2007-12-18

  Ronny Berk
så närhet poesi... så vackert skrivet...njutbar läsning... ja...
2007-12-18

  Inkarasilas
Åh herregud, jag smälter ner i längtan som en fucking isglass, ah så fint, brrr, pehe fan då jag vill med bli ulledulligt trygg så här i hemlighet då, mellan dig och mig asså, japp.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol