Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1


vad är värst, att ge eller ta? Del 1

Del 1

va? det var det första du sa när
du kom in genom dörren
våra ögon möttes och för
en stund såg de ut som
om du skulle ta livet av dig
eller mig
sätt dig, sa jag sätt dig så
ska jag tala om för dig vad som hänt
du gjorde som jag sa och satte dig
ner på stolen mitt emot mig utan att
ta ögonen från det fortfarande
pulserande hjärtat som låg på
bordet emellan oss
- jag gav honom hela mitt hjärta, det gjorde jag men han bara vände sig och gick
jag hann upprepa hans
namn ungefär 1000 gånger
innan du harklade dig försiktigt
- det är fortfarande varmt
- va?
- ditt hjärta, det är fortfarande varmt
i en lång stund hade jag undrat vart
tårarna hade tagit vägen för än så länge
hade det bara varit ångest
som runnit ner för mina kinder
men nu kom det och jag la mig ner
på golvet och undrade om det var möjligt
att det kan göra såhär ont att mista
något




Fri vers av Andrea
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-05-16 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrea
Andrea